stoelmassage-

 

WIE is Evelien Dekker?
Mijn naam is Evelien en ik ben een energiek en sportief persoon met een opgeruimd karakter. Regelmatig ben ik in de sportschool te vinden waar ik geniet van fitness, spinning, body-pump en body-balance trainingen. Maar het liefst rijd ik heerlijk op mijn mountainbike, buiten door de bossen en de bergen!

WAAROM masseren?
Mijn werk als cliënt-begeleider van mensen met een verstandelijke beperking geeft mij veel voldoening. Maar daarnaast heb ik mij in de afgelopen jaren geschoold als masseuse. Mijn interesse in het menselijk lichaam is altijd groot geweest en het beroep van masseuse trok mij enorm aan. De combinatie met sport was perfect dus begon ik aan de opleiding Sportmasseuse/Sportverzorger. Ik werd steeds enthousiaster en ben daarna aanvullende cursussen en trainingen gaan volgen. Dus…….heb ik van mijn PASSIE mijn beroep kunnen maken!

In de PRAKTIJK:
In mijn praktijk aan huis kunnen particulieren terecht voor diverse massages. Op locatie verzorg ik massages voor bedrijven (o.a. BSB Hoorn in De Goorn). Binnenkort ben ik te vinden in Gezondheidscentrum De Vroonen (Sint Pancras) als sportmasseur voor behandeling en advies.

Neem contact met mij op voor meer informatie en vrijblijvend advies!
Sportieve groet,
Evelien Dekker